Xbox One – konsolisodan voittaja?

· Vinkit
Author

1100690-xbox-controller

Jotkut tykkää äideistä, toiset tyttäristä. Toiset tykkää Sony PlayStationista ja jotkut Microsoftin Xbox-konsolista. Täten pelaajat seisovat keskellä nyrkkeilykehää, josta voi kävellä ulos voittajana vain yksi pelialusta. Xbox One marssii ulos voittajana, koska Xbox ei ole ainoastaan pelialusta, vaan samanaikaisesti myös huippulaadukas viihdealusta.

Xbox One tarjoaa aivan uudenlaisen peli- ja viihdekokemuksen mullistavilla grafiikoillaan, huippumukautuvalla tekoälyllä ja integroitavissa olevalla laitealustallaan, johon pystytään liittämään ja hallinnoimaan muita Microsoftin tuotteita pilviteknologian avulla.
Uskomaton grafiikkataso takaa pelaajille todentuntuisen pelikokemuksen uusimpien pelien kautta. Mikä parasta, voit myös päivittää pelejäsi lisäämällä lisäosia, jolloin pelit kasvavat mukanasi.

Pelaaminen on myös haastavaa ja miellyttävää Smart Match -toiminnon myötä, sillä tämä toiminto etsii älykkäiden algoritmien avulla sinulle omantasoista peliseuraa. Xbox One Live -palvelu kehittää myös konsolin tekoälyä, joka mukautuu pelaamaan kuin sinä. Esimerkiksi Forza 5:ssä tekoäly jatkaa pelaamista muiden kanssa, vaikka kirjautuisitkin ulos. Onella voit myös vaihtaa välittömästi pelistä elokuvaan, musiikkiin tai muuhun sisältöön ja palata takaisin jatkamaan siitä, mihin jäit.

Xbox One on myös integroitu Microsoft-tilin avulla muihin Microsoftin laitteisiin, kuten Windows puhelimeen ja Surface-tablettiin. Näin voit esimerkiksi jatkaa elokuvan katsomista omalta tabletiltasi missä tahansa.

Microsoft ei välttämättä voittanut konsolisotaa, mutta One päihittää PlayStation 4:n alustana, jossa on pelien lisäksi mukana myös monipuolista viihdettä, jonka voi tarvittaessa siirtää takataskuun.