Taitopelit netissä

· Vinkit
Author

Jos zombien ampuminen päähän ei kiinnosta, voi netissä pelata monia taitoa ja älyä vaativia pelejä. Simppeleissä flash-peleissäkin on joitain joista löytää päänvaivaa. Tietokoneelle ja konsoleille alun perin tehdyssä Portal-pelissä on paljon hauskaa jota pikkuiseen flash-peliin ei ole saatu mahtumaan, silti flash-versiokin on varsin koukuttava ja muutaman helpon alkutason jälkeen se kysyy sekä järkeä että nopeita näppäilysormia. Jos olet asunut sohvan alla viimeisen vuoden etä ole kuullut pelistä, Portal pelin keskeinen elementti on Portal-pyssy, jolla voi avata teleportaatio-oven. Pyssy ampuu sopiviin pintoihin kaksi reikää, sinisen ja keltaisen flashpelissä, ja toiseen käveleminen tai putoaminen vie pelihahmon suoraan toiseen reikään. Pelikentät ovat sokkeloita joita pääsee ulos vain käyttämällä näitä portaaleja. (Armorgames.com)

Muita hauskoja puzzle-pelejä on esimerkiksi Bloxorz, jossa suorakulmainen palikka pitää saada vieritettyä koloon, mutta riskinä on että palikka putoaakin pelin reunan yli ja tason joutuu aloittamaan alusta. Korkeammilla tasoilla mukana on erilaisia siltoja jotka pitää aktivoida, ja alueita jotka romahtavat jos palikka on pystyasennossa, ja koloon pääsemiseen saatetaan vaatia yllättävän monimutkainen reitti. (Miniclip.com) – ei henkilöille jotka hermostuvat nopeasti jos oikeaa ratkaisua ei heti löydy.

Pokeria on tunnetusti myös vaativa taitopeli, muuten pelin piirissä ei olisi ammattilaisia, koska silloin voitot jakautuisivat pitkällä tähtäimellä tasan kaikkien pelaajien kesken. Pokeria voi pelata netissä monessa pokerihuoneessa, yksi parhaita on Betsson.com. Eri versioita pokerista voi kokeilla koneellisena versiona, jos haluaa, mutta mielenkiintoisempaa on pelata oikeita vastustajia vastaan. Muitakin klassisia taitopelejä kuten shakkia voi pelata netissä joko tietokonetta tai muita pelaajia vastaan. Muita mielenkiintoisia pelejä moninpeliksi ovat monet perinteiset lautapelit. Facebookissa voi pelata kavereita tai tuntemattomia vastaan monia nettiversioita esimerkiksi sanapeleistä kuten Scrabble.